Kongsvold fjellstue, Trollstigen og Geiranger

Kun for medlemmer
22.02.201815:38 Redaktør

HØSTTUR 2018     23-25. september

Første dag skal vi til Dovre.  Underveis har vi besøk og bespisning hos Folldal gruver.  Vi stopper ved Sohlbergplassen, og spaserer senere til den prisbelønte Snøhettapaviljonen, før vi ankommer Kongsvold fjellstue for overnatting.

Dagen etter går turen opp Trollstigen, for så å ta ferge over Storfjorden. Der venter Aashild oss på Dale gård med hjemmelaget mat og spennende historier fra seterliv og viser oss ysting.

På ettermiddagen ankommer vi Geiranger, der det venter oss en 1,5 times sightseeing på fjorden. Union hotell byr på flere aktiviteter.

Vi håper på fint vær den siste dagen slik at vi kan komme opp Dalsnibba for å nyte utsikten.

På hjemveien skal vi besøke Norges eneste mester i skinngarving i Vågå, der det eventuelt vil være mulig å lage sin egen lykkeamulett

Pris pr person i dobbeltrom  kr 4950

Enkeltromstillegg                kr   725

Inkludert i prisen er egen buss, reilseledelse, overnattinger med halvpensjon, 2 x lunch og alle besøk/turer.  Det er mulig å ta med deltager.

Betaling til Anette Krogh                    konto 2650 04 63405

Påmelding innen 15.8                           anettekrgh1@gmail.com (uten o i navnet)

PS Denne ture vil også bli tilbudt medlemmer av IATM Nordic