w

Verdens største operakor

14. April blir det gjennomført ett rekordforsøk på operataket.

22.02.201812:11 Redaktør

Les mer om arrangementet her

(Inne på linken kan du også kjøpe biletter)

Da Operaen åpnet i april 2008, var det til lyden av «Slavekoret» («Va, pensiero») fra Giuseppe Verdis opera Nabucco. På scenen sto 450 representanter fra alle landets kommuner, sammen med folk som på ulike måter hadde bidratt til å bygge huset. Slik hørtes – og så – det ut da:

– Dette er verdens mest entusiastiske slaver, påsto daværende finansminister Kristin Halvorsen.

10 år etter er vi fortsatt entusiastiske og vil skape verdens største operakor på Operataket – der du inviteres til å være med! Ta med deg en vennegjeng, kollegaene dine, familien din eller hele det lokale koret ditt – her er det ingen krav om å være profesjonell sanger!

Sammen med Operaorkestret, Operakoret, og Barnekoret skal vi feire sangen, musikken og Operahuset med «Slavekoret» og «Hurra for deg som fyller ditt år» lørdag 14. april. Dirigent er Eivind Gullberg Jensen. NRK TV vil være til stede og filme direkte fra arrangementet.

------

"Det blir mulig å for øvrig publikum å overvære dette gratis fra området rundt Operaen, fortrinnsvis fra området rundt Havnelagret på motsatt side av Operaen. Her vil du ha god utsikt, og alt blir overført sammen med NRK på storskjerm"

google map